فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟

هشدار بانک مرکزی درباره وام‌های مجازی

هشدار بانک مرکزی درباره وام‌های مجازی بانک مرکزی تأکید کرد: مشتریان بانکی درخصوص تبلیغات اعطای وام در شبکه‌های اجتماعی با سوءاستفاده از نام و نشان بانک مرکزی و شبکه بانکی هوشیار باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 03
کد خبر: ۲۷۰۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، برخی کانال‌های تلگرامی به اسم بانک مرکزی درحال فریب مردم با وعده پرداخت وام کلان بدون سود هستند؛ اما مردم باید دقت کنند که برای دریافت هرگونه وام بانکی باید از طریق درگاه‌های رسمی بانک‌ها اقدام کنند و به هیچ عنوان فریب این کانال‌ها را نخورند.

 

بعد از درج آگهی‌های "دریافت وام فوری" در سطح شهر با ترویج شبکه‌های اجتماعی، سروکلۀ کانال‌های تلگرامی پرداخت وام هم پیدا شده است و همین امر موجب شده است سطح کلاهبرداری‌ها از مردم نیز افزایش یابد.

 

برخی کانال‌های تلگرامی با جعل عناوین، خودشان را منتسب به بانک مرکزی معرفی می‌کنند و سعی دارند از ناآگاهی مردم سوءاستفاده کنند، این کانال‌ها در معرفی خود به مخاطبان می‌گویند زیرنظر بانک مرکزی هستند و می‌توانند ظرف 48 ساعت از 50 میلیون تا 2 میلیارد تومان وام به مشتریان خود پرداخت کنند آن هم بدون ضامن، چک و سفته!!

 

به مردم توصیه می‌شود که اگر قصد دریافت تسهیلات بانکی دارند حتماً به شعب یا درگاه‌های بانکی مراجعه کنند و فریب عناوین کانال‌های تلگرامی و پیج‌های اینستاگرامی را نخورند؛ بانک مرکزی به هیچ عنوان رأساً وارد مرحله پرداخت وام بانکی بانک‌ها نمی‌شود و این اقدامات اصلاً جزو وظایف این بانک هم نیست. بانک مرکزی ناظر بر عملکرد بانکهاست و عناوین "وام فوری بانک مرکزی" و... صرفاً به‌عنوان سوءاستفاده و کلاهبرداری استفاده می‌شود.

 

روابط عمومی بانک مرکزی در همین ارتباط در پیامی تأکید کرد: "کانال‌های جعلی با عنوان کارسازی وام برای مردم، به نام بانک مرکزی و سایر بانک‌های کشور در بستر سکوی تلگرام فعالیت می‌کنند. این کانال‌ها با نمایش کارت ملی واقعی افراد و نمایش ساختگی مبلغ واریز به حساب ایشان، اقدام به تبلیغ و عضوگیری در کانال مربوطه می‌کنند. هموطنان عزیز توجه داشته باشند تمامی این تبلیغات، تله‌ای برای مشتریان بانکی با هدف کلاهبرداری و پولشویی است و هرگونه نقل و انتقال به حساب این افراد برای دریافت وام منجر به مال‌باختگی می‌شود.

 

بنابراین، متقاضیان برای دریافت اطلاعات در زمینه هرگونه تسهیلات، ضروری است به مجاری رسمی همچون وب‌سایت بانک‌ها و موسسات اعتباری مراجعه کنند."/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار